Verzoek van de voorzitter

Beste donateur,

Het bestuur van de stichting Die ‘drieste’ van den Drieschen is voortdurend op zoek naar manieren om bij familieleden de interesse in elkaar te vergroten.

Socialmedia

Een van deze manieren is het intensiever inzetten van socialmedia.  De familie Van den Driest heeft naast haar website www.vandendriest.nl , sinds kort ook haar eigen facebookgroep. Een besloten groep voor familieleden en aanverwanten die een connectie hebben met de familie Van den Driest. Een platform waar we familieberichten met elkaar kunnen delen.

Familie betrekken

Het bestuur wil echter nog meer familieleden bereiken om de interesse in elkaar te vergroten. En daar hebben we u bij nodig! Daarom hebben we een verzoek aan u.

Wilt u deze brief doorsturen aan familieleden (broers, zussen en (klein)kinderen) en hen attenderen op de facebookgroep https://www.facebook.com/groups/413081410188160 van de familie Van den Driest.

Alvast bedankt voor uw medewerking!

Namens het bestuur,

Maarten van den Driest

Een gedachte over “Verzoek van de voorzitter

  1. Hallo Maarten, Ik doe het hoor ,vooral myn kinderen vinden dit interesant. Wil ook graag melden dat op 9 Julie 2021 kleine Roland Matthee geboren is Hy is myn eerste agterkleinkind en Zoon van myn kleindogter Helena Matthee Pienaar en man Rudi Matthee.
    Op 30 1 2022 is Lienke Pienaar geboren myn tweede agterkleinkind en dogter van Hannes Pienaar en vrou Anke Pienaar Vorster. Hannes is myn oudste kleinkind. Deze oma en omagrootje is dus super trots.
    Veel groete aan al de van den Drieste Leny van den Driest.
    Sent from Windows Mail

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s